Vibe Topp 17 2017: Plats 14

| 18 december, 2017 | 0 Kommentarer

Hon har haft ett bra år, Hollyn. Den här unga tjejen – en del i TobyMacs stall av framtidsartister – har samverkat med bland andra Capital Kings men har inte minst släppt ett helt enkelt strålande bra debutalbum. ”One-Way Conversations” är rakt igenom ett riktigt bra album där många av låtarna är stöpta i starkaste radiohitsform – och hon briljerar mer än en gång på skivan.

”Can’t Live Without”, ”In Awe” och ”Love With Your Life” är några vassa spår – men hennes ”Lovely” står ändå ut lite extra. En skön låt som borde få vilken radiostation som helst att jubla av lycka och som cementerar faktumet att Hollyn är ett av branschens största framtidsnamn – och jag vågar redan nu lova att det här inte är sista gången vi ser detta stjärnskott på en årsbästalista

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/13ZzEc0cO2onuMy1MBDUTJ

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=VJ6zzCqXfac

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar