Vibe Topp 17 2017: Plats 12

| 20 december, 2017 | 0 Kommentarer

Vi är framme vid plats 12 i nedräkningen av årets bästa låtar och redan nu kan vi avslöja att vi nu kommer presentera årets ålderman på listan och det är ingen mindre än nu 60-åriga Michael W. Smith. Veteranen, legenden och hitmakaren Smith har släppt två smakprov under året från sin kommande platta – och det är låtar som ger mersmak.

Kanske är det inte förvånande egentligen att hitta en man som Michael på denna lista, men det är mer sättet han gör det på som överraskar – åtminstone mig. På senaste släppet ”Love Always Wins” imponerar han både med sin fortfarande lika starka sångröst – men framförallt med det musikaliska inslagspappret han virat in låten i.

Ett fräscht, skönt och modernt sound som tillsammans med Michaels röst gifter sig lika bra som senap på en julskinka. We like!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1HftG0PwdqlTKlxRvAXLyL

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=5-VTTDYF4BI

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar