Vibe Topp 17 2017: Plats 10

| 22 december, 2017 | 0 Kommentarer

Vi går in på topp tio i nedräkningen över årets bästa låtar – och vi gör det på ett kanske något oväntat sätt. För EDM-scenen kan knappt sägas krylla av kristna artister, men nykomlingen Chris Howland är talangen som bekräftar regeln.

På flera tidigare alster har Howland visat sin förmåga att skapa schyssta låtar och beats, men på sin ”I’ll Remember This”, som han skapat tillsammans med den likafullt allt mer omtalade Matthew Parker, får han till en riktig fullträff. Det här är en låt som får vilket dansgolv som helst att gunga och vilken topplista som helst att skrika efter mer. Undrar du hur en EDM-hit ska se ut så har du här ditt facit. Ren lycka både för den kristna EDM-scenen och för dina öron!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0zxXLymzQociHD85I8sDf5

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=zQkDENodGJ4

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar