Vibe Topp 16 2016: Plats 3

| 29 december, 2016 | 0 Kommentarer

Nu kör vi!
Varje dag fram till 31 december räknar vi ner årets 16 allra vassaste låtar under det gångna musikåret. Vibe Topp 16 2016, helt enkelt.

Det drar ihop sig på allvar och nu börjar det bli riktigt svårt att skilja låtarna åt placeringsmässigt. Men till slut faller valet av bronsmedaljen på NF – mannen som slog ner som en atombomb på musikscenen förra året och som kammade hem förstaplatsen på motsvarande lista över 2015 års bästa låtar. Den produktive hiphoparen återvände med ny skiva redan i våras och givetvis med många guldkorn även denna gång. Av alla sköna låtar är det en som vi spelat sönder lite extra mycket under 2016, hans ”Oh Lord”. Årets kanske bästa text och budskap, levererat i en låt där NF visar upp hela sitt sanslösa register. Grabben har talang utöver det vanliga och går inte att värja sig mot. Grattis NF – en ny superlåt är din!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/2vFvuBUbzzAFwiXfzgdP7y
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=H0NOxf4uaZI

nf-press

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar