Vårdstedt skalar ner – och berör

Under en 30 år lång karriär har Clas Vårdstedt etablerat sig som ett välkänt namn på den svenska musikscenen. Nu summerar han de 30 åren genom att släppa en ny skiva, med nya versioner av 12 låtar från karriären. Men det är inte ett vanligt samlingsalbum, utan istället har han tagit låtarna och skalat ner dem till intima, nakna versioner där bara hans egen röst och Mikael Bergströms kompande piano hörs.

Skivan, ”Du har mitt liv i din hand”, är ett måste för alla de som redan lyssnat på Clas och hans musik, men för dig som ännu inte haft lyckan att höra hans låtar så är skivan en bra ingång. Versionerna är lågmälda, men kommer nära och berör. De ger nytt liv åt låtarna vi redan hört – och får dem att kännas nya. En perfekt skiva att lyssna på i bakgrunden på jobbet, i fåtöljen när du vill koppla av efter en lång arbetsdag eller bara när du vill koppla av en stund.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/album/6765A2Gy4VCSRayewh9WyQ?si=gJ315M4bR4OxnxfkU2JECg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar