Välsignelsen väcker uppståndelse

| 14 april 2020 | 0 Kommentarer

Välsignelsen har förvisso tonsatts tidigare – men något speciellt har hänt när det gifta paret Kari Jobe och Cody Carnes har tagit sig an bibelversen i den nya liveinspelade ”The Blessing”. Låten släpptes så sent som för bara några veckor sedan men är redan en låt på allas läppar – och har i skrivande stund redan streamats över 2,5 miljoner gånger på Spotify och mångdubbelt fler gånger på Youtube.

Men så är det också något alldeles speciellt med denna stora snackis som snabbt fått spridning. De tar sig an texten på ett snyggt sätt, och bygger på med ytterligare inspirerande ord som mitt i en kris tid träffar rakt i många människors hjärtan. En svensk översättning är redan på gång – lyssna och njut av originalet så länge.

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar