Vacker pärla från 20-åringen

Vi har redan tipsat om amerikanska talangen Ray Ervin, som tillsammans med Elizabeth Grace gjorde underverk med sin ”The ones”. Men utöver att göra egen musik satsar Ray även på att ge ut andras verk – och det har börjat minst sagt lovande.

Utöver sina egna låtar under etiketten Ray Ervin Music har han gett ut 20-åriga Josh Holsey och hans dundersköna ”The wind”. Det är en låt som – precis som Ray själv – gått lite under radarn men som har en stor, stor potential.

På låten bjuder Josh på en avslappnad låt pop/soul med vacker text om hur heliga ande är som vinden; ”Your spirit is like the wind, and it blows. You covered all my sins”. Ja, ni hör själva, det är hur vackert och bra som helst, och får dig att vilja lyssna igen och igen. Låten omsveper dig, precis som i texten, och berör på djupet. Vackert!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5Xks4pKLz0QVRvoSEwlPUV?si=SdrrMV15Tze-Ii6zXGoKnw

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar