Urstarkt av Johan Åsgärde

| 22 oktober 2019 | 0 Kommentarer

I Örebro bor Johan Åsgärde – producent, låtskrivare och artist som för sex år sedan släppte sitt debutalbum. Därefter har han hunnit med att gästa och skriva låtar ihop med bland andra Jeanette Alfredsson och Josefina Gniste. Men nu är ett helt nytt album på gång – på fredag släpps nämligen plattan ”Identitet”. 

Ska vi tro de första två smakproven från denna skiva så kommer det här bli en riktigt grym release! Vi är nämligen helt förälskade inte minst i hans singel ”Brinner”, som han skrivit ihop med Kevin Salem, Mattias Frändå och Oliver Lundström. Vi snackar lovsång fast förpackad på ett annorlunda sätt, vi snackar både orgel och kör och en riktigt vass produktion. Och visst låter det ibland nästan spöklikt något som Kent?!

”Brinner” sätter sig direkt – det här ska du absolut inte missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/2TBKzvRceZxTm5oJCfVh0k?si=FOssAfDcQ4ewk5zzQNUBKA

 

 

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar