Turnén du inte får missa

| 10 november, 2015 | 0 Kommentarer

Ett budskap som berör. Det levererar Watoto Childrens Choir från Uganda, som nu i november återigen är aktuella med Sverigebesök. Direkt från barnhemmen i Uganda kommer de med sina djupa, berörande och gripande berättelser om hur de genom Watoto fått sina liv förändrade. När de dessutom kryddar med fantastiska låtar och sprudlande dans, tja då går det inte att värja sig. Watoto smittar av sig på vem som helst, och det mest stelfrusna ansiktet kan knappast låta bli att dra på smilgroparna när barnen och ungdomarna sprider sin glädje.

Under november besöker Watoto städer som Karlstad, Alingsås, Göteborg, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Örebro och Västerås. Hela turnéprogrammet finns här: http://watoto.no/barnekor/opplev-barnekoret.html

Missa för allt i världen inte detta! Medan du laddar kan du lyssna in deras sanslöst vackra ”Not Alone”. Lämnar knappast någon oberörd!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0CxnjyaBjy6wlfpn5Q6Y9p

Watoto2

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar