Tunga namn på ny duett

| 10 februari, 2018 | 0 Kommentarer

Ryan Stevenson, den eviga hitmaskinen som tagit USA med storm, och Bart Millard, sångare i det evigt hyllade MercyMe, som duettpartners? Varför inte! Nu är det verklighet sedan Ryan tagit hjälp av Bart på nya singeln ”No Matter What”.

De senaste åren har Ryan överöst de amerikanska radiostationerna och topplistorna med den ena urstarka hiten efter den andra och har blivit till ett namn att lita på. På nya släppet är det en ovanligt lugn låt det handlar om och kanske inte lika direkt som flera av hans andra stora låtar. Men, lika fullt, är det en bra låt som även denna gång säkert kommer omfamnas av ett flertal radiostationer på andra sidan ”pölen”.

Att lyssna på Ryan Stevenson är lite som att käka Kellogs cornflakes till frukost – du vet vad du får. Så, vill du ha ett säkert kort är det hit du ska titta!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/73lXhTYSVcj2aujec2oCIS?si=Ut8s34yLT3eNhbBPU8D4gg

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=9fSy9yIcoew

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar