Tropisk hit från Shonlock

| 21 oktober, 2017 | 0 Kommentarer

Musikåret 2017 fortsätter att leverera! Det har redan radats upp starka låtar under året, men än är det inte slut. Den här gången är det Shonlock som får hjärtat att slå lite extra snabbt. Killen har hunnit fylla 40 och har en gedigen meritlista, bland annat inkluderande sin tid som medlem i TobyMacs kompband när 2000-talet var ungt.

Hans nya singel ”Follow me” är något i riktig hitväg! Precis när hösten börjar kännas allt mörkare, blåsigare och kallare så lyser han upp och tinar upp de hjärtan som börjar gå ner i tempo inför det mörka halvåret. Det gör han genom en glad dänga, snyggt producerad i en kostym av både tropical house och pop (tänk artister som Robin Schulz, Lost Frequencies och Seeb).

Vi snackar en låt som gjord för radiostationer – en sån där låt som är anledningen till att ”repeat”-knappen överhuvudtaget uppfanns. Vi gillar’t!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/6O8Q77DLdXZTdciVeU2Aak

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=lFacNjQrtL4

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar