Trallvänlig Nashville-dänga

| 12 november, 2014 | 0 Kommentarer

Skulle man tävla mot Karyn Williams i att ha flest syskon, så är risken överhängande att Karyn skulle vinna ganska överlägset. Hon är nämligen äldst i en syskonskara av 19 (!) syskon, varav 14 är adopterade. Just adoption är därför, föga förvånande, ett av de budskap som den amerikanska singer/songwritern vill sprida, liksom budskapet om Gud.

För några år sedan lämnade Karyn hembygden och vänner för att flytta till Nashville och satsa på sin kallelse att sprida Guds ord genom musiken. Nu har hon släppt en helt ny singel, ”Who Says”, som är en glad, trallvänlig popdänga som tinar vilket pophjärta som helst. Ibland blir hon beskriven som ”en ny Amy Grant”, och även om hon är ljusår från Amys framgångar just för tillfället, finns det stor chans att Karyn är ett namn du kommer höra mer av även framöver

Spotify-länk: Karyn Williams – Who Says
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=pDA3G_yVxFQ

untitled51

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar