Topp 19 2019: Plats 19

| 13 december 2019 | 0 Kommentarer

Häng med oss när vi räknar ner de 19 bästa låtarna 2019 – en ny låt varje dag fram till nyår!

Tasha Layton – Sound Of Heaven

OK, vi säger det direkt: det har varit smått omöjligt att sätta ihop denna lista och så många låtar som vore förtjänta att få en plats bland årets bästa låtar har helt enkelt inte rymts. Men, här är i alla fall ett tappert försök att ge en bild av det gångna musikåret som visade sig bli ett riktigt vasst sådant.

Vi kan redan nu säga att det kommer handla en hel del om nykomlingar, och så redan på plats 19. Tasha Layton slog till när 2019 var ungt med sin låt ”Sound Of Heaven” som med god insats även av Chris McClarney blev en riktig radiohit vi kom att älska. Ett stort framtidsnamn som debuterade så sent som 2018 … och ett är säkert: det här är inte sista gången vi lär hitta Tasha i en sån här sammanställning!

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar