Tomlin tar hjälp av vänner på nya albumet

| 17 augusti 2020 | 0 Kommentarer

Är det någon artist som inte behöver någon närmre beskrivning så är det väl Chris Tomlin. Få (om någon?) på den kristna musikscenen är väl vid det här laget mer meriterad än denna gigant, vars lista över album, hits, radiosuccéer och prisstatyetter är smått oändlig.

Skivorna har avlöst varandra genom åren, men när han nu är tillbaka med nytt album provar han lite av ett nytt grepp. Albumtiteln ”Chris Tomlin & Friends” summerar vad det handlar om: här har han bjudit in vänner att medverka på både sång och som låtskrivare. Och de kända gästerna avlöser, minst sagt, varandra. Eller vad sägs om namn som Florida Georgia Line, Lady A, Thomas Rhett och Chris Lane, bara för att nämna några?

Ett av de allra bästa spåren är ”Power” där Chris tagit hjälp av Pat Barrett och Ed Cash för låtskrivandet och av Needtobreathe-sångaren Bear Rinehart för sången. Mycket bra låt utlovas – och ett spännande album rakt igenom!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0AGM3L1E346dTkLcGMaEdv?si=VxNpT-ysQBOWe5ft5dVz2w

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar