Tauren Wells – en riktig superstar

| 5 februari 2020 | 0 Kommentarer

Redan 2017 när Tauren Wells debuterade förstod de flesta att det här inte bara var en debutant i mängden – kolla in hans imponerande låtlista från skivan så förstår du varför.

Den känslan kan inte ha visat sig mer rätt, för Tauren gör inget annat på nya skivan än att cementera sin position som ett av de allra största kristna namnen just nu. Troligen är det fullt omöjligt att försöka mäta den hitfaktor denna artist har, för mätaren skulle genast överhettas. Han har nämligen en otrolig känsla när det kommer till låtskrivande, vilket han på nytt bevisar på nya skivan ”Citizen Of Heaven” där pop, soul och till och med lite gospel ryms. Dessutom finns namn som Kirk FranklinRascal Flatts och Jenn Johnson på skivan och antalet lyssnare varje månad är över 1,5 miljoner bara på Spotify…ja, ni förstår ju själva vilken superstar det här faktiskt redan är.

Vi har redan tipsat om fantastiska ”Close”, men på skivan finns också vackra ”Perfect Peace” och toksvängiga titelspåret ”Citizen Of Heaven”. Men vi kan absolut inte heller få nog av ”Millionaire (Good Like That)” som inte är annat än oemotståndlig. Vi säger bara: en refräng i falsett. Repeat-varning utfärdas!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar