Switchfoot i hög form på 11:e plattan

| 31 januari 2019 | 0 Kommentarer

Året har knappt hunnit börja, men Switchfoot har redan gett oss det som troligen kommer vara ett av årets bästa album. De visade redan i höstas genom sina smakprov ”Native tongue”, ”All I Need”, ”Voices” och ”Let it happen” att dom var i hög form – och på skivan ”Native tongue” fortsätter bara den styrkeuppvisningen.

Bandets 11:e album är faktiskt ett av dom till helheten bästa som de presterat. Här finns gnisslande gitarrsolon, men också lugn gitarrballad. Men kanske är ”Prodigal soul” allra bäst. En låt där sångaren Jon Foreman sjunger om att tappa Gud men längta tillbaka och inse att han behöver Gud i sitt liv – och hans ärlighet skär rakt igenom högtalarna. En fantastisk låt från en grym skiva. Inte missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4gsP9wmoA1yOeN3dkeppYp?si=qFOuEWHjRrSmhubU6tatIQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar