”Supergruppen” tar nytt grepp med klassisk psalm

Kanske är det väl starka ord att kalla One Sonic Society för en supergrupp, men långt borta ligger det i alla fall inte. För det här bandet består av den tidigare Delirious?-medlemmen Stuart Garrard, sångaren Jason Ingram och Hillsong United-trummisen Paul Mabury, så det är knappast några duvungar det handlar om.

Sedan tidigare har gruppen rönt en hel del framgångar med låtar som ”Great Are You Lord” och ”How Can It Be”. Men när bandet denna gång släpper nytt har dom grävt fram den klassiska psalmen ”Great Is Thy Faithfulness”. En mäktig och odödlig sång i sig, så klart, men de ger den samtidigt nytt liv genom att addera en ny refräng och tillägget ”(Beginning To End)” bakom låttiteln. Det hela resulterar i en riktigt stark, maffig version av den redan klassiska psalmen som du inte bör missa. Riktigt, riktigt bra!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1W5mifA8dmXAkeich4GPFK?si=rPh5IxXZSeW0yOVzXPwGQA

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=dxy-HSy01_w

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar