Starka lovsånger från Leeland

| 20 mars 2020 | 0 Kommentarer

Redan när amerikanska Leeland blixtrade till från ingenstans med sitt debutalbum ”Sound Of Melodies” 2006 var en sak helt klar: det här var ett band för framtiden. Och visst var tipset rätt, bandet etablerade sig i toppen av den kristna musikgenren och har sedan dess gett oss en nästan outsinlig mängd av starka låtar.

Inte minst är sångaren och frontfiguren Leeland Mooring en av genrens absolut mest talangfulla låtskrivare, vilket han även visar gång på gång på nya skivan ”Better Word”. För första gången i bandets karriär har de spelat in hela skivan som en liveinspelad lovsångsplatta, där inte minst den nya jättelovsången ”Waymaker” har fått ordentlig spridning i bandets version med snart 20 miljoner lyssningar.

Men här finns mycket mer att hämta – till exempel ”The Sending” som är inget annat än en riktigt vass, nyskriven lovsång i liveformat. Missa inte denna skiva om du gillar lovsång!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar