Stark platta från Gokey

| 18 september 2021 | 0 Kommentarer

Hemma på väggarna hos amerikanska kristna musikstjärnan Danny Gokey hänger redan ett antal guldskivor, prisstatyetter och listan över hans listettor och radiohits är milslång. Allt tyder på att han snart tvingas bygga ut för att få plats med alla nya utmärkelser som lär vänta efter hans nya album ”Jesus People”.

1,2 miljoner lyssnare varje månad bara på Spotify kan inte ha fel; Danny är en hitfabrikatör av stora mått. Och här har han dessutom hjälp av en hel arsenal av gräddan av låtskrivare såsom Ethan Hulse, Matthew West, Colby Wedgeworth och Paul Duncan bara för att nämna några.

Ja, ni fattar ju själva. ”Jesus People” är ett riktigt bra album – och allra, allra mest gillar vi nog ändå den sköna, lite gungande ”Peace”.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7nMmh4inWcGulizNPxPTrT?si=7ae386a90a2d45b4

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar