Stark lovsång från Ingram

| 29 mars 2020 | 0 Kommentarer

Som låtskrivare ligger Jason Ingram ett enormt stort antal stora hits från en mängd artister – inte minst bör det nämnas hans insats som co-writer på Lauren Daigle’s senaste skiva (bland annat monumentalt stora hiten ”You Say”). Men utöver att skriva åt andra, så har Jason även en egen musikkarriär; dels en som en av de drivande i One Sonic Society men också på egna ben som lovsångsledare.

Det är solospåret som just nu är aktuellt för Jason, bland annat i form av singeln ”Glorious Day” – som tidigare framförts och släppts av bland andra Passion – där välkända namn som Kristian Stanfill, Sean Curran och Jonathan Smith finns med bland låtskrivarna. En stark lovsång som visar Jasons enorma begåvning – både som artist och låtskrivare.

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar