Spangelsk hit från nya stjärnskottet

| 23 augusti 2021 | 0 Kommentarer

Den unge Portland-musikern Sam Rivera gör allt mer väsen av sig och tenderar mer och mer att framstå som en kommande stjärna på den kristna musikhimlen. Tidigare i år ställde han upp som sidekick på Evan Craft på hans hit ”Desesperados”; en av sommarens anthems. Sedan dess har Evan hunnit med att återgälda den tjänsten genom att gästa på Sams låt ”If You Only Knew!”.

Nu har Sam Rivera släppt en ny EP som ger en tydlig fingervisning om hans potential. Här finns inte minst den nya hiten ”Rise”, en snygg poplåt där han rör sig obehindrat mellan spanskan och engelska, och han fortsätter rada upp starka låtar på EP:n. Lite i stil med Justin Bieber – och det låter hur proffsigt som helst. Dags att utfärda en ”hitvarning”, samtidigt som du gör klokt i att spana in mer av Sam Riveras musik!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4zwNcBy4PfmeE1x6AMi4gF?si=17f477ea98ad4cfd

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar