Snygg pop med Switch

| 14 mars 2020 | 0 Kommentarer

Till vardags är de lovsångspastorer i amerikanska Life.Church. Men däremellan har de fyra medlemmarna i gruppen Switch tillsammans en karriär som blomstrar ännu mer. Deras ”Symphony” har redan passerat en bra bit över 9,5 miljoner lyssningar bara på Spotify och får därmed måste vi räkna in Switch som ett av de stora komet-genombrotten under 2019.

Nu följs låten upp med debutalbumet med samma namn – och vi lovar att det här är godis för den som vill upptäcka ny, modern, fräsch musik. Hur de än formar sin musik så lyckas Switch få det att låta som pop ska göra 2020. De musikaliska förpackningarna är vassa och dessutom visar de upp hela sitt register av starka sångröster.

Ett favoritspår från skivan är helt klart öppningsspåret – ”Wild” – som borde ordineras som glädjepiller av världens läkarkårer. Snyggt producerad pop som fastnar i dina öron. Vi gillar’t!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar