Smakprov från Switchfoot

| 24 maj, 2016 | 0 Kommentarer

Efter förra skivan Fading West vore det dumt att säga något annat än att förväntningarna på kommande skivan från Switchfoot är skyhöga. För trots en mängd bra skivor genom åren är frågan om inte just Fading West kniper titeln som bandets bästa såhär långt – åtminstone i mina öron. Att följa upp skivan är givetvis inte det lättaste, och som om inte pressen vore nog stor ändå så är det dessutom skiva nummer 10 från San Diego-kvartetten. I juli är det dags, vilket bandet kommer fira hemma i hemstaden med bland annat sin välgörenhetsfestival BroAm liksom en massa andra påhitt.

I väntan på att klockorna ska ringa för släppet av skiva 10 – Where The Light Shines Through – har bandet nu släppt två smakprov. Dels surfiga ”Float”, som låter lite olikt mycket av det bandet gjort tidigare, och dels grymma ”Live It Well” med en text och budskap som bara det är värt varje lyssning. Lovande? Absolut!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0rtstG8GmpKRojBOjMcpui

116069ad4f53e46a98f9a09a0eb8fdcb_1000x1000x1

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar