Skön gitarrpop från Nashville

| 3 december 2020 | 0 Kommentarer

Ett av många spännande nya namn att hålla koll på just nu är amerikanen Caleb Crino. Likt så många andra har han tagit sitt pick och pack och flyttat till den kristna musikens huvudstad Nashville och där satsat ordentligt på musiken. Det tackar vi för.

Ifjol kom debut-EP:n och nu i år fortsätter låtarna att droppa ut med jämna mellanrum – och varje gång blir vi överraskade. Caleb har en otrolig förmåga för att inte bara skriva riktigt bra låtar, utan också för att få till en stor spänst och musikalisk bredd i låtarnas sound. Det gör att varje låt lever sitt egna liv och att hans lyssnarkrets blir bredare.

Tipset av låtar här blir den gitarr-pop/singer songwriter-drypande ”Lord Jesus Come” och det låter riktigt, riktigt bra. Följ denna kille redan nu!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4oRd5flFKP5fPrS2pBIrmm?si=SnbBDFs9TxqbhOUUMKUsFA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar