Schyssta beats från doldisen

| 2 februari, 2018 | 0 Kommentarer

Mat Kearney, Sara Barreilles, Adam Lambert, Jonas Brothers… Ja, listan över artister som producenten Built By Titan redan jobbat med är lång och högst imponerande. Fred Williams är mannen bakom artistnamnet, född i Filippinerna men numer huserande i Nashville (var annars!) där han skapar dansant låtar fyllda med grymma beats. På gästartistslistan har redan tidigare bland andra svenska Jonathan Thulin och Svrcina passerat, men på splitternya singeln ”Broken love” är det artisten Starxs som står för sånginsatsen.

Built By Titan må vara lite av en doldis än så länge, men hans lyssnarskara är växande och antalet lyssningar på hans låtar på Spotify är redan uppe i åtta siffror långa summor (över tio miljoner!). Nya ”Broken love” är en riktig hitvarning med grymma beats som du inte bör missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4p7mlLQKE7rblJfs5ayZnb

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=quCWzes1N08

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar