Ren uppvisning av Svrcina

| 30 oktober 2020 | 0 Kommentarer

Egentligen har hon byggt upp det under en tid nu, Svcrina, genom ett helt gäng intressanta singlar och samarbeten med bland andra Tommee Profitt. Men ändå blir hennes debutalbum, ”Elysian Fields”, till en stor överraskning och till en enda stor uppvisning i hur radiopop/elektropop ska låta 2020.

Tänk dig Ellie Goulding och Lady Gaga så förstår du vilket håll musiken lutar, men det är ändå svårt att med rätta ord peka ut Svcrina:s största styrkor. Helt klart är dock att hon genom albumet tar steget fullt ut som ett av den kristna musikgenrens allra mest spännande namn just nu.

Till hjälp med låtskrivandet på albumet har hon haft bland annat svenska artisten Jonathan Thulin och alltid grymma Sarah Reeves, bara för att nämna några. Nu säger vi inte mer än en sak; det här är ett album du inte bör missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3WAUI2E8K22qXqwNk4JlHG?si=uGL9LdbRQOKN8Eiz4kDepg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar