Pat Barrett – först ut på Tomlins label

| 9 april, 2018 | 0 Kommentarer

Gruppen Housefires, baserade i Grace Midtown Church i Atlanta, har de senaste åren nått storpublik och fått miljontals streams på Spotify och Youtube och ligger bakom låtar som ”Build My Love” och ”Yes And Amen”. Nu väljer gruppens leadsångare, Pat Barrett, att släppa även egen musik som soloartist – dessutom är han förste artist ut på Chris Tomlins egen skivlabel ”Bowyer & Bow”, och det verkar gå hur bra som helst.

På långfredagen kom nämligen första smakprovet på hur det låter, i form av en självbetitlade EP, och det låter riktigt bra. Inte minst på hans ”The Way (New Horizon)”, som inte behöver lång tid på sig för att sätta sig fast i minnet. Det är tämligen avskalat, inte olikt just Housefires, men framförallt är det en skön känsla i låten som fastnar. Det här är en stor låt som just sett dagens ljus, det vågar jag lova nu. Så vi utfärdar en klassisk hitvarning och rekommenderar dig starkt att lyssna in den du också!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3FyOsnAGqSJRJ3ZkJnlYfy?si=fGv900YyS1m5HWTDGqRXiA

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar