Nytt underverk från Hollyn

| 9 december, 2017 | 0 Kommentarer

2015 släppte Hollyn sina första alster – och det gav stark mersmak. Men ändå var det först i våras som det idag 20-åriga stjärnskottet fick ut sin debutskiva. Men det var, helt klart, värt att vänta på, för hennes ”One-way conversations” är ett av det här musikårets mest spännande album när det kommer till debutanter.

Med en stark röst och proffsig produktion nådde hon en hel del framgångar med låtar som ”Love with your Life” och ”Can’t live without”, en nu har en annan av skivans starkaste stunder förärats med en ny kostym. Det är ”Lovely” som getts ut i en radioversion och som ger en redan vass låt ännu mer skärpa. Tänkvärt budskap och ett skönt sound gör ”Lovely” till en av denna höst och vinters måsten i din spellista. Svårt att motstå!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/13ZzEc0cO2onuMy1MBDUTJ

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=VJ6zzCqXfac

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar