Nytt starkt album från Stakset

| 29 september, 2018 | 2 Kommentarer

Att hans förra soloskiva streamats långt över tio miljoner gånger bara på Spotify säger en del om hur långt Sebastian Stakset nått med sin musik. Med texter om hans destruktiva förflutna, hans upprättelse genom Jesus och hans nya liv som troende har han fått människor över hela Sverige att lyssna.

Nu – utan större förvarning – har han släppt sin andra soloskiva, ”Genom vatten och eld”. Skivan tar på något sätt över stafettpinnen från första skivan med starka texter och ett budskap som inte går att ducka för. Låtarna är rakt på, det är inget hymlande eller omsvep. Hela tiden är den röda tråden att man lyssnar, dras med, berörs.

Sebastian Stakset är en viktig artist – en artist som når långt längre än många andra inom den kristna sfären idag. Och hans budskap behövs nu mer än någonsin, vilket han visar tydligt på nya skivan.

En enda favorit är svårt att plocka ut från skivan – men vi väljer ändå denna sköna ”Under”, där även Hope finns med på ett hörn.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3roQ4IY4o5Bo3JQkD3NlS0?si=Bhi7V-FIQkSEYkf6nCTKig

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Kommentarer (2)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Raoul Erixon skriver:

    Han och alla andra artister med ”ett kristet” budskap skymmer Jesus. Kommer med ett helt igenom känslostyrt budskap! Var är syndanöden och predikan om korset????

  2. Musikälskare skriver:

    Vilka grova generaliseringar Raoul gör, beträffande alla kristna artister! Det som sägs om Stakset stämmer inte överhuvudtaget. Har du lyssnat igenom hans texter? Har du hört honom predika? Jag hörde honom bara för några dagar sen och ordet synd använde han många gånger och många kom fram för förbön. Vad mera kan vi begära? Att man ska börja predika ett lagiskt budskap som inte är evangelium?

Lämna ett svar