Nytt från Maher

| 27 juni 2017 | 1 Kommentar

De senaste åren har varit riktigt lyckosamma för kanadensaren Matt Maher. Med singlar som ”Lord, I Need You” och ”All The People Said (Amen)” har han tagit både topplistor och radiostationer i Nordamerika med storm.

Lyssnar man på Maher så är det lätt att förstå. Det här är en 43-åring med en egen röst, en egen karaktär som trots att han egentligen inte är mil ifrån någon annan i singer/songwriter-genren har ett eget uttryck. Det visar han även på nya singeln, ”Your Love Defends Me”; en lugn låt som växer snabbt och som kan bli en ny riktigt stor framgång. Vackert och lyckat – än en gång.

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Göran Lennartsson skriver:

    Jag bor i England sedan 17 år tillbaka. Sedan jag böjade kolla in Världen Idags hemsida och såg din blogg så kollar jag den nästan varje dagt. Jag har också Vibe Fresh some en av mina spellistor på Spotify. Jag har hittat så mycket ny musik oach artister jag inte hade an aning om sedan jag började kolla din blogg. Tack så jätte mycket.

    En lite grej om Matt Maher som du förmodligen redan vet men han är en av de få modärna katolska lovsångs ledare.
    En av mina katolska vänner berättade detta för ett antal år sedan.

    Gud Välsigna dig

Lämna ett svar