Nya klassiker från Baloche

| 4 december, 2016 | 0 Kommentarer

 

Det är något speciellt med Paul Baloche. Amerikanska artisten och låtskrivaren har en sällsam förmåga att skriva låtar, vilket det faktum att han ligger bakom odödliga verk som ”Open The Eyes Of My Heart” och ”Above All” visar med all önskvärd tydlighet. Hans meritlista är lång; på den 24 år långa karriären har han släppt inte mindre än 17 skivor (liveskivor och julskivor inkluderat) och prisskåpet är välfyllt sedan länge.
Hans senaste bidrag till sitt CV är skivan ”Your Mercy” som kom nyligen, och där 54-årige Baloche fortsätter att imponera. Redan vid första låten första låten, ”Psalm 92 (It Is Good) är det lätt att bli fast – för både texter och musik talar direkt till hjärtat. En skiva som värmer i vinterkylan!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7BdrX9rWXyGQgMHhs0RMqC

 

paul-baloches-your-mercy

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar