Nya Flyleaf är här

| 3 oktober, 2013 | 0 Kommentarer

Amerikanska rockarna Flyleaf har haft en karriär som pekat stadigt uppåt, och deras musik har fått en bred skara av lyssnare världen över. Men bandet gör nu något av en omstart. För borta är tidigare sångerskan Lacey Mosley som vill lägga mer av sin tid på sin familj och sin nyfödde son. I stället har Flyleaf värvat in sångerskan Kristen May, tidigare sångerska i bandet Vedera.

Med EP:n Who We Are, bestående av nya låten ”Something Better” och fyra livespår, presenterar bandet sin nya sångerska och det nya sound som följer med det. Att döma av hitiga ”Something Better”, där man dessutom gästas av P.O.D:s frontman Sonny, så kommer Flyleafs karriär fortsätta peka rakt uppåt. För det är en rockhit som sätter sig direkt och som sedan inte släpper taget. En överraskande stark låt – och en lika strålande bra insats av nye sångerskan Kristen May.

Spotify-länk: Flyleaf – Something Better

Who_We_Are,_Flyleaf_EP,_2013

Taggar: , , , ,

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar