Ny underbar lovsång – på svenska

| 24 januari 2020 | 4 Kommentarer

Se hit – alla ni som älskar ny svensk lovsång! Rebecka Ekerby är ett namn du genast ska lägga på minnet – och inte minst lyssna in – för här har vi en riktigt talangfull artist och låtskrivare.

Rebecka är en av artisterna på det nystartade skivbolaget Light & Salt Records, som drivs av Hope-duon Therése och Joakim Sandström. Redan har hon hunnit släppa låtar som ”Tänd din eld” och ”När du kommer in i rummet” och vi är helt övertygade om att detta bara är början.

Bland hennes släpp är det ”Jag vill göra mitt liv till en lovsång” som hittills vunnit våra hjärtan – och spellistor – allra mest. Det här tål och spelas om och om igen – en fantastisk nyskriven lovsång i lite visdoftande fodral. Missa icke!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (4)

Trackback URL | RSS med kommentarer

 1. Stefan skriver:

  Inget nytt här. Ett komp där alla instrument ”drunknar i varandra”, stressande, skramligt väldigt typisk plattityd-text. Rekommenderar alla som saknar stark lovsång med mera djup, med mera teologiska texter och inte enbart tio tjatiga ord att till exempel lyssna på Keith och Kristyn Getty. De har verkligen slagit spaden i skattkistan. Fram för en mera melodisk hymnologisk lovsång. Tur att sådant finns att lyssna till. Önskar bara att den också nådde församlingarna!

 2. Victoria skriver:

  Fantastisk lovsång!

 3. Jeanette skriver:

  Underbar lovsång och en röst som berör. Tack!

 4. Anita skriver:

  Jag håller med Stefan.
  Och saknar att rösten inte hörs mer över instrumenten.

Lämna ett svar