Ny smash från Kirk Franklin

| 18 september, 2015 | 0 Kommentarer

Är det någon som knappast behöver någon närmre presentation så är det väl Kirk Franklin. Legend, gospelkung, låtskrivaress…ja, det finns hur många epitet som helst som funkar på denna man! Med en förmåga som få att både få det att svänga och att beröra lyssnaren, så har han tagit hela världen med storm och därtill vunnit i princip alla priser som går att få och toppat alla listor som går att toppa. Legend var det, ja.

Fyra år har passerat sedan senaste skivan ”Hello Fear” så givetvis är det hett efterlängtat när Kirk nu släpper nytt material! Och så klart gör denna man ingen besviken. Nya låten ”Wanna Be Happy?” är klassiskt Franklin-mässig i sitt sound, i ett medryckande arrangemang och i en både fräsch och läcker musikalisk förpackning. Hitvarning! Repeat-knappen får bekänna färg här, och efteråt är det egentligen bara ett ord som lever kvar: mersmak!!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/2gfF93kL5fb1akF1tTdTUb
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=0mo8OxWgk8k

kirkfranklin_wannbehappy_700

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar