Ny singel från Casting Crowns

| 8 november, 2013 | 1 Kommentar

Få band inom CCM-genren fick ett sådant genombrott som Casting Crowns fick med sin hit ”If We Are The Body” 2003, och i kölvattnet av det blev deras debutalbum ett av de snabbaste sålda albumen på den kristna marknaden någonsin. Nu, tio år senare råder ingen tvekan om att Casting Crowns är ett av de där riktigt stora banden i genren, inte minst i hemlandet USA där de säljer ut arenor och toppar listorna.

Nu är det snart dags för nytt släpp från bandet, och första smakprovet är ”All You’ve Ever Wanted”. En väldigt klassisk Casting Crowns-låt, som givetvis redan klättrar på listorna i hemlandet. Personligen hade jag gärna velat se att bandet skulle våga ta ut svängarna lite mer, laborera lite eller göra något nytt, men kanske är det just detta som är Casting Crowns styrka: att lyckas förmedla sitt budskap i just denna förpackning.

Spotify-länk: Casting Crowns – All You’ve Ever Wanted

51tB3GnlssL__SL500_AA280_

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Robert Lindberg skriver:

    Dom är så bra! Har saknat ett sådant kristet band!

Lämna ett svar