Ny lovsång från Upton

| 21 januari 2018 | 0 Kommentarer

Jason Upton börjar bli lite av en inventarie på den kristna lovsångsscenen. Den 44-åriga sångaren har en lång radda av releaser bakom sig och alla med ett gemensamt: passionerad lovsång med djupa texter. Uptons röst, uttryck och texter kryper alltid väldigt nära inpå lyssnaren och det finns alltid flera dimensioner i låtarna. När han sjunger så lyssnar man – kanske är det så det är lättast att beskriva vad det är det handlar om.

När 2018 var purfärskt släppte han nya albumet ”A table full of strangers vol 2”, som är – som namnet skvallrar om – uppföljaren till skivan med samma namn från 2015. Här finns potential att hitta många nya favoriter – som alltid när Upton är i farten. En skiva att bära med sig långt in i det kommande året.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/album/5mY96Buo7KeJGL85UuV1Sc

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar