Ny lovsång från Chicago

| 29 september 2020 | 0 Kommentarer

Jesus Culture, Bethel Music, Mosaic MSC, Elevation Worship… Många är de kyrkor och lovsångsprojekt i USA som släpper egen musik, och de här redan nämnda är bara några av de största. Men Chicagobaserade bandet Vertical Worship är numer också en av de ”stora” lovsångsförmedlarna om vi räknar i spridning och antal streams. Till exempel har deras dundersuccé ”Yes I Will” redan streamats över 48 miljoner gånger – bara på Spotify! En siffra som tar dem upp högt på listan över de mest streamade lovsångerna genom tiderna.

Vertical Worship har nu släppt ett sprillans nytt album, till glädje för de miljoner människor som varje månad lyssnar på dem. Ny skiva innebär också helt nya lovsånger, där ”Faithful Now” är en av de allra bästa.

Ett måste för dig som gillar färsk, nyskriven och liveinsspelad lovsång!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0T3iZrykxliMyN1yeunXQh?si=GvxlsktZRxuYEvv5tCCB0A

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar