Ny hit från Kutless

| 11 mars 2017 | 0 Kommentarer

Det är svårt att tro att det gått 15 år (!) sedan Kutless släppte sin debutskiva. Det var där, i början av 2000-talet, som grunden lades för vad som skulle komma att bli ett av de största rockbanden på CCM-scenen. Det var lätt att se potentialen redan då, i Kutless råa, opolerade musik som med sångaren Jon Micah Sumrall vid rodret hittade ett eget sound. Det är väl bara att konstatera att potentialen var rättvisande. Fram tills idag har Kutless sålt över tre miljoner skivor och verkligen etablerat sig i toppskiktet i rockgenren.

Rocksoundet må ha polerats ner något och istället har bandet lovsång i sikte, men även det lyckas de med. Nu har bandet släppt – ny singel – ”King of my heart” – och tja, manegen är än en gång krattad för en hit på radiolistorna.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5PwYjgarLEkKReQl66kOEH
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=-jkMnq2Hfzo

screenshot2017-01-19at11-08-12am

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar