Natalie Grant klättrar på listorna

| 27 augusti, 2013 | 0 Kommentarer

Om man ska nämna de stora kvinnliga artisterna på den kristna scenen just nu är det svårt att utelämna Natalie Grant. 41-åringen har sedan 1999 försett lyssnarna med stark musik, där hennes fantastiska röst får stort utrymme. Personligen gillar jag henne som allra mest när hon sjunger lugna ballader – där rösten verkligen blir bärande – men bevisligen kan Natalie Grant även behärska uptempo. För den nya singeln ”Hurricane” klättrar flitigt på listor i hemlandet USA, och banar väg för den kommande skivan med samma namn.

Plattan blir hennes åttonde i ordningen, och så sent som förra året vann hon bland annat en Dove Award som ”Female Vocalist of The Year” – blir det månne fler nomineringar och priser med ”Hurricane” i bagaget…?

Spotify-länk: Natalie Grant – Hurricane

c3e117b980d98ce204c8ba94f05e1acd

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar