Lovsångssuccé i helt ny förpackning

| 9 oktober 2020 | 0 Kommentarer

Med strax över en miljon lyssnare varje månad bara på Spotify – och en lång räcka framgångar genom åren – går det inte att säga annat än att Tampa-baserade rapparen KB verkligen etablerat sig i toppskiktet av den kristna hiphopen. Ett faktum som dessutom förstärks att han redan samarbetat med de flesta stora namnen på scenen, som Lecrae, Tedashii och Andy Mineo.

Har du inte hört honom tidigare är det hög tid, för hans singel ”10K” är i allra högsta grad värd att spana in. På låten tar han upp stafettpinnen från exempelvis The Sound och Social Club Misfits; han plockar nämligen upp en lovsång och paketerar in i ett omslagspapper av tung hiphop.

”10K”  baseras på Matt Redmans jättesuccé ”10 000 Reasons”, men i övrigt är det en stor uppvisning av de stora register och talang som KB besitter.

Tungt och lyssningsvärt – även om du aldrig annars brukar lyssna på hiphop.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5G2g7titQVbMK8jjRPWWr6?si=lFQC6y_3Tl2uXmK6O2OyhQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar