Ljus i höstmörkret med Evan Craft

| 5 oktober 2020 | 0 Kommentarer

Några års studier i Spanien har satt sin prägel på artisten Evan Craft. Studierna gjorde att hans musicerande tog en vändning till att gå från låtar på engelska till spanska – eller både och. Idag är Evan ett stort namn inom kristen musik på spanska – men desto mer okänd utanför den världen.

Nya singeln ”Be Alright”, där han tagit hjälp av spanska artisten RedImi2 och amerikanska CCM-artisten Danny Gokey, är kanske låten som ändrar den saken. Med enkel, tillbakalutad gitarr-vid-lägerelden-känsla skapar han både myspys och repeat-känsla, med en text som är precis vad världen behöver i denna tid; fullsmetad med hopp. Hösten är en mörk årstid, men ”Be Alright” gör sitt jobb för att få oss att se på ljuset mitt i allt; att det alltid finns en väg ut ur mörkret och in i ljuset.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7ds1OKySMhLxxf7z6KxFQs?si=K92WXNIeQYSTeP437OeAww

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar