Licy-Be vill fira Jesus med dans

| 5 december 2019 | 0 Kommentarer

Hon har gått till finalen i en rikstäckande spöken word-tävling hemma i Australien och fick tävla i operahuset i Sydney. Men Licy-Be bär också på ett starkt vittnesbörd i form av en historisk med psykisk ohälsa och försök att ta sitt liv. Idag kan hon dock stoltsera över att ha släppt ett flera album, ett ytterligare antal låtar och turnerat både runtom i Australien och i USA.

För Licy-Be kom vändningen i livet när hon besökte en kyrka och blev frälst – och det är det som smittat av sig till underbara ”Jesus’ Livin”. Med låten ville hon skapa ett anthem för alla som vill dansa för att fira Jesus, och det har hon verkligen lyckats med. I låten visar hon upp sin talang och bjuder på bra drag och feststämning från början. Snabbt går det i rappandet, det vill vi lova. Missa inte detta stora framtidsnamn!

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar