Knapp är tillbaka

| 16 maj 2017 | 1 Kommentar

När 2000-talet var ungt tog Jennifer Knapp en hel musikscen med storm. Med låtar som ”A Little More” och ”Breathe On Me” blev hon ett namn på allas läppar – och slog Sverige med häpnad vid liveframträdanden. Hennes skivor sålde som smör och framgångarna travades på varandra, men säg den karriär som varar för evigt. Knapp la sin gitarr på hyllan i ett gäng år, ända fram till hon 2014 gjorde comeback.

Nu är hon återigen tillbaka. Hennes nya ”New Day” är en klassisk Knapp-låt, som låter som en lämning från hennes skivor i tidiga karriären. Bra och lyssningsvärt! Vad tycker du om Knapp a’la 2017?

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1pmzWVq2apszivZe2jDHRQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. kvinna, 70-talist skriver:

    Orsaken till att Jennifer försvann för en längre tid var att hon hade blivit förälskad i en kvinna, avslutade sin karriär inom Gothee Records och flyttade för några år till Australien. Hon var helt tyst och fansen visste inte vad som hade hänt henne. När hon kom tillbaka till USA väckte det blandade känslor, eftersom hon kom ut som gay. Till en början sade hon att hon hade kontakt med en själavårdare och processade denna bit. Men på senare tid har hon istället varit en stark talesperson för LGTB-folket bland kristna. Hon har också skrivit en självbiografi (som jag inte har läst). Men det har framkommit att hon hade en väldigt trasslig barndom och att mamman lämnade familjen. Under collegetiden, innan hon blev kristen, levde hon promiskuöst med killar. Sedan slog hon igenom med dunder och brak, då hon kommit till tro. Någon form av utbrändhet drabbade henne. Personligen tror jag att hon inte fick hjälp med sina problem, innan hon slog igenom, och att det i sin tur påverkade utgången. Jag upplever att hon har fått en hårdare och lite mera cynisk framtoning. Hennes tidiga låtar handlade om att överlåta sig till Gud och ta hand om smärtan, samt en del lovsångsbetonade låtar. Själv hör jag till dem som kände mig lite tveksam till denna comeback och har gått vidare till att lyssna på andra artister istället.

Lämna ett svar