Klistrig låt på svenska

| 27 augusti 2021 | 0 Kommentarer

Mycket av dagens musik låter bra – men det dom sjunger om är skräp. Det menar det äkta paret Isak och Hedvig Ritzell som tillsammans bildat kollektivet Esther Collective för att sprida bra musik med ett bra budskap. Skapligt bra vision, eller hur?

På kort tid har de släppt flera låtar, både på egen hand och som låtskrivare och andra, och har även släppt en singel tillsammans med Pingst lovsångsprojekt på svenska. Men Esther Collective har även för en tid sedan släppt den egenskrivna ”Med Dig”, en snyggt producerad låt vars refräng sätter sig som klister. Snyggt producerat och högklassigt – redan från början. Se till att håll ögonen på Esther Collective, för något säger mig att det väntar långt mycket mer riktigt bra musik från detta gäng framöver!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/2JSbjLDzu22ScRWOz0tyzy?si=66e9d0efe5d94c8d

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar