Kirk gästar Reeves

| 7 oktober, 2018 | 0 Kommentarer

Nashvillebaserade artisten och lovsångsledaren Sarah Reeves är just nu lite definitionen av uttrycket ”att gå från klarhet till klarhet”. Hela året har hittills varit ett enda långt segertåg för Sarah som släppt den ena vassa singeln efter den andra, den ena hiten följt av nästa. Med en unik röst och uttryck och en enorm känsla för att variera sig musikaliskt har hon verkligen fått se sin popularitet växa under 2018.

Men som inte det vore nog slår hon till med en ny låt – ”I Love You” – där hon överraskandes gästas av ingen mindre än gospellegenden Kirk Franklin. Tillsammans skapar de en ny, fräsch låt, där Sarahs röst och budskap förstärks av Kirks peppande snack mot slutet av låten. Resultatet? Ungefär hur bra som helst! Otippat samarbete – men synnerligen framgångsrikt.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1m9HIG2Nbqz215sDwfeGDg?si=mDhngGJhT4iM615Zsxs7Bw

Youtube-länk: https://youtu.be/CbBvjnxG3pM

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar