Intressant EP från Kevin Max

| 25 september, 2017 | 0 Kommentarer

Vad gör man om man redan sålt miljontals skivor med en grupp, haft fortsatta framgångar som soloartist och hoppat in som tillfällig sångare i ytterligare ett stort band? Tja, frågar du Kevin Max så är en god idé att släppa en EP med några personliga favoriter!

Max har knappast varit sysslolös efter att DcTalk, där han var sångare, la musiken till handlingarna. Den efterföljande solokarriären bjöd på ytterligare framgångar, innan han under två år hoppade in som sångare i Audio Adrenaline. Men den här gången, när Kevin Max släpper EP:n ”Serve somebody”, så är det frågan om något helt annat.

Här har sångaren med sitt egna uttryck valt att tolka några personliga favoriter ur den kristna låtskatten. Här finns covers av exempelvis U2‘s klassiker ”Pride”, sida vid sida med låtar från exempelvi Larry Norman, Bob Dylan och The Call – och dessutom dammar han av sin egna (Dctalks) ”Red letters” än en gång. Resultatet är en riktigt intressant EP, där Kevin Max verkligen sätter sitt eget sigill på låtarna och ruskar nytt liv i dem. Inte pjåkigt alls!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/album/15HLoWOWAfWLFmfJdiR0W2

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar