Höstens stora hit?

| 5 september 2014 | 0 Kommentarer

För drygt två år sedan skrev vi här på bloggen att duon For King & Country mycket väl kunde vara det nästa stora på den kristna musikscenen. Och nog går det inte att säga annat än att det gått riktigt bra för bandet sedan dess!

De två bröderna Joel och Luke lämnade hemlandet Australien för att satsa på musiken i Nashville, och har sannerligen lyckats. Efter ’Light It Up’, som vi tipsade om i april 2012, har bandet haft flera framgångar. Men frågan är om inte deras nya hit ”Fix My Eyes” är deras största såhär långt. Det är en riktigt trallvänlig popraket som bröderna bjuder på, och som har tagit bandet till toppen på flera radiolistor i USA, och som även klättrar på försäljningslistorna. Över 500 000 lyssningar på Youtube och nästan lika många på Spotify säger också en del. Höstens stora hit?

Spotify-länk: for King & Country – Fix My Eyes
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=Yd2we03Sy4I

untitled

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar