Hollyn – nästa stora stjärnskott?

| 17 november, 2015 | 0 Kommentarer

Ska vi snacka framtidshopp på den kristna musikscenen måste vi snacka Hollyn. Den unga talangfulla Ohio-tjejen, bland annat tidigare deltagare i American Idol, är en av de senaste att ta plats i esset TobyMacs Gotee-stall, och bara det säger en del då den tidigare DC Talk-trummisen har en ovanligt stor talang för att handplocka de allra bästa artisterna!

Med ett fräscht sound som skapat för vilken radiostation som helst dundrar Hollyn rakt in på topplistorna med sin första singel ”Alone”. En grym låt med stor potential. Stor hitvarning!
Men hennes purfärska EP bjussar på ännu mer godsaker – som ”All I Need Is You”. Dessutom har hon redan medverkat på ett par spår på TobyMacs senaste skiva. Och allt ger bara mersmak. Den här tjejen har talang!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/47hGj4XTeK0bjo4Ko42K1g
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=Kpk9PfOVFQk

hollynSiteHeaderbox

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar