Högt tempo i låtskrivaressets band

| 3 november 2021 | 0 Kommentarer

Det är inget snack om att Ethan Hulse har kommit att bli ett av de där riktigt stora låtskrivarnamnen i den kristna musiksfären, som väl de flesta jobbat med vid det här laget (Andrew Ripp, Tauren Wells, Mac Powell, I Am They, Bethel Music och Sanctus Real bara för att namedroppa några av dem).

Men utöver att skriva åt alla andra, så har han även sitt sidoprojekt In Paradise tillsammans med ett par polare, och så klart lyckas han bra även när han ställer sig själv framför mikrofonerna.

Nya låten ”Watch Me Go” är en bra introduktion till deras sound och kapacitet – vi snackar högt, dundrande radiopopstempo från början. En sån där klistrig historia som dina öron inte riktigt kan få nog av. Se till att följa detta gäng noga!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3LqgaHMcn0CgzfOGHBIEp1?si=59ae2f018b0d4232

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar