Hitvarning från 18-åring

Vi har redan snackat om amerikanska Ray Ervin, som släpper musik på egen hand samtidigt som han ger ut andra artister på sitt eget bolag. Josh Holsey tipsade vi om nyligen, men Ray har mer godis i sin skivbolagspåse. Hans parhäst på dundersköna ”The Ones” – Elizabeth Grace – har nämligen på Rays bolag släppt låten ”Greater”, och här pratar vi också en doldis med enorm talang. Det är svårt att tänka sig att det här är släppt utan stora resurser bakom, för både produktion, sång och text sitter som en klassisk smäck.

”Greater is He, He’s within’ me” sjunger Elizabeth i refrängen, och det är bara att kapitulera. Det är grymt bra, proffsigt och snyggt – bara för att nämna några superlativ. Så mycket mer information går inte att hitta om Elizabeth Grace än att hon är 18 år och baserad i amerikanska staden Birmingham. Det vi vet desto säkrare är att detta är en låt som förtjänar en större publik. En doldis med en riktig hit att bjuda på – missa icke!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0l8hYreb7agX30msRvuE2K?si=8qt1wvExTdKXp1eky56hcg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar